
Konya‘nın Hadim ilçesinde el değmemiş doğası, kanyonu ve bitki örtüsüyle adından söz ettiren Göksu Şelalesi, sonbaharda rengarenk görüntüsüyle ziyaretçilerini mest ediyor.
Hadim Aladağ bölgesinde Göksu Nehri üzerinde bulunan “Yerköprü Şelalesi” olarak da bilinen şelale, adını alüvyon üzerine traverten çökmesi ve alttaki alüvyonun eriyerek köprü şekline benzemesinden alıyor.
Konya’ya 100, ilçe merkezine ise 23 kilometre mesafedeki şelale, sonbaharda ziyaretçilerine güzelliklerini sunuyor. 60 metreden dökülen şelale, kente gelen yerli yabancı turistlerin uğrak yerleri arasında bulunuyor. Doğa tutkunlarının yanı sıra fotoğraf meraklılarını da cezbeden şelale, sonbaharın bütün renklerini barındıran manzarasıyla doğal bir stüdyo imkanı sağlıyor.
Kaynak: Evren ATCI

Konya’dan gelip iki çocuğu vahşice öldürmüştü! Acılı anne duruşma öncesi destek istedi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142576 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139524 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122639 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120859 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118174 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69482 kez okundu