Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Umut Akpınar ve ekibine teşekkür etti.
Mahalle yollarının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla tespit ettikleri yollarda asfalt uygulamalarının süreceğini belirten Başkan Akpınar: “Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de yol sorunlarını tek tek çözmeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda Orhaniye ve Beyköy Mahallelerimizde devam eden asfalt çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgi aldık. Mahalle sakinlerimizle de bir araya gelerek yapılan hizmet hakkında düşüncelerini, öneri ve taleplerini dinledik. Gösterdikleri teveccüh ve iyi dileklerinden dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Onlar için yaptığımız hizmetlerden duydukları memnuniyet bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hasan Ekici’den Başsavcı Çoban’a ziyaret
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130908 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
125631 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111311 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109782 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106388 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68809 kez okundu
Ebu Derda mezarlığı ve Teksöğüt arasındaki yoldan Halkapınar doğalgaz hattı geçti yol köstebek yuvası sayın başkan birde o güzergahı asfalt ederse semt sakini olarak bizlerde memnun olsak aynı yerde sokak köpeklerinden semt sakinleri olarak rahatsız oluyoruz