Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Beyşehir için çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ve şehrin her köşesine nitelikli hizmet götürmeyi amaçladıklarının altını çizerek, “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin huzurlu, güvenli ve daha yeşil bir Beyşehir’de yaşamaları için ekiplerimizle birlikte sahadayız. Her mahallemizin ihtiyacına göre planladığımız çalışmalarla, söz verdiğimiz gibi şehrimizin dört bir yanında hizmet mesaimizi sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Başkan Bayındır yürütülen çalışmaları paylaştı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Beyşehir’de girilmeyen sokak ve cadde bırakılmadığının altını çizerek, “ Beytepe Mahallemizde sıcak asfalt, kilitli parke söküm, bordür, park temizliği ve çocuk oyun grubu kauçuk çalışmaları yapıldı. TOKİ Mahallemizde ise yine sıcak asfalt ve peyzaj düzenleme çalışmaları yürütüldü.” İfadelerini kullandı. Asfalt, kaldırım, çim biçme, yabani ot temizliği, ağaç budama, park bakımı, oyun grubu kurulumu ve tamirat gibi çeşitli çalışmaların birden fazla noktada devam ettiğini paylaşan Başkan Bayındır, “Yazyurdu, Hamidiye, Bahçelievler, Çukurağıl, Yeni Sanayi, Evsat, Göçüköy, Doğanbey, Yeşildağ, Yeni, Huğlu, Üzümlü, Bademli, Esentepe, Müftü, Avdancık, Sadıkhacı, Karahisar, Bayat, Bekdemir, Çivril, Fasıllar, Çiçekler ve Esence Mahallelerinde asfalt, kaldırım, çim biçme, yabani ot temizliği, ağaç budama, park bakımı, oyun grubu kurulumu ve tamirat gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi.” şeklinde konuştu.
Şehrimizde otomatik sistemleri devreye soktuk
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır kent planlamasında çevreye duyarlı bir anlayışla belediyecilik hizmetlerini sürdürdüklerini paylaşarak, “ Beyşehir merkezinde ve genelinde ise parkların otomatik sulama sistemlerinin kontrolü, mıntıka temizliği, uçkunla mücadele, peyzaj düzenlemeleri ve Çarşamba Kanalı (BSA) temizliği gibi genel bakım ve çevre düzenleme faaliyetleri yürütüldü. Bizler, Beyşehir Belediyesi olarak ‘İşimiz hizmet, gücümüz hemşehrilerimizin duası’ diyerek çıktığımız bu yolda; azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu şehre olan sevgimiz ve sorumluluğumuzla her gün daha güzel bir Beyşehir için gayret ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. Evren Atcı
Kaynak: Evren ATCI
Konyalıların sevdiği sesin yeni adresi belli oldu
Konya’da hastane sınıfı ve hastane anaokulunun açılışı yapıldı
Meke Gölü’nde bataklığa saplanan aracı kurtarma operasyonu
Tunus’ta geleneksel Türk okçuluğu tanıtıldı
Aksaray’da dron destekli kırmızı ışık denetimi
Konya’nın simge yapılarındandı
Filistin’e anlamlı destek
Karatay’da “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kutlandı
MAKTEK Konya tanıtım toplantısı
Genç KOMEK Atölye Güz Dönemi kayıtları başladı
Meteoroloji Konya’yı sarı kod ile uyardı!