Kaza, Turgutlu ilçesi İzmir – Ankara karayolu Çepnidere Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavşaktan dönen İ.D. idaresindeki 09 ASD 234 plakalı tır ile İzmir yönünden Turgutlu istikametine giden İ.E. idaresindeki 45 ART 489 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan yolcular araçta sıkıştı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla tır sürücüsü İ.D. ile otomobilde sıkışan İ.E. ve Ü.E. yaralı olarak kurtarıldı. Sağlık ekipleri, aynı araçta bulunan Veysel Okkay ‘ın ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Hayatını kaybeden Veysel Okkay’ın cenazesi Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralılar tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA
Kocaeli’de fabrikada patlama: İlk belirlemelere göre 2 işçi hayatını kaybetti
Israrcı eski nişanlıya “huzur bozma” suçundan hapis cezası
Başkan Kavuş Mevlüt hocayı unutmadı
Konya’nın bu mahallelerinde elektrik olmayacak! 5 Ekim Pazar günü
Konya’da bugün kimler vefat etti? 4 Ekim Cumartesi günü
Konya’da Filistin için sessiz eylem
Konya’da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı
Konya’da yangına giden arazöz yolda arıza yaptı
Fenerbahçe ile Samsunspor 65. randevuda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel Sumud Filosu’nun umut yolcularını ülkemize getiriyoruz
Terme, Konya’da düzenlenen UCLG Dünya Konseyi’nde