Burak Özdemir konuşmasında,
“Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben Hataylıyım. Malatya’nın 85’ten fazla coğrafi işaret almış ürünü var. Büyükler arasında etli ekmek, düğün yemekleri meşhur. Bizim Hatay’da ise tepsi kebabı öne çıkıyor. İstanbul Üniversitesi’nde işletme okudum. Eğer hiç kimsenin hakkını yemezseniz ve kendi emeğinizle çalışırsanız, güzel yerlere geleceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Yaptığı iyiliklerle de tanınan Özdemir, Sudan’da dört yıl kaldığını, ayrıca 2022 yılında bir ay boyunca Filistin Mescid-i Aksa’da bulunduğunu belirterek, “Mescid-i Aksa’nın manevi atmosferi beni çok etkilemişti” şeklinde konuştu.
Kaynak: EVREN ATCI
‘Fotoğraflarla Konya’nın Geleneksel Lezzetleri’ kitabı beğenildi