Programla alakalı açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cevher Eröz “Ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınlarının ardından, tüm Türkiye’de bir fidan dikim seferberliği başlattık. Burada, hemşehrilerimizden ücretsiz olarak topladığımız fidanları toprakla buluşturacağız. Bugün ise Kültürpark Meydanı’nda, kampanyamıza dikkat çekmek amacıyla bir stant çalışması gerçekleştiriyoruz. Burada, kalemize gol atan vatandaşlarımız adına fidan bağışında bulunuyoruz. Sağ olsun vatandaşlarımız; konu “yeşil vatanımız” olunca ilgileri oldukça yüksek. Onların desteğiyle daha fazla fidanı toprakla buluşturmuş olacağız.
Kampanya kapsamında vatandaşlarımız, Kültürpark’taki standımızdan veya https://fidan.saadet.org.tr/ internet adresi üzerinden adlarına ücretsiz fidan bağışında bulunabileceklerdir.”
Eröz ayrıca, Konya’da yaşayan tüm vatandaşlar adına bir fidan bağışladığını belirterek herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konya’da husumetlisini öldürdü, bankada yakalandı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130833 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
125560 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111276 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109712 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106367 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68803 kez okundu