Demirel, kooperatifin köklü geçmişine dikkat çekerek, “Birinci Dünya Savaşı’na dayanan bir kuruluştur. 1962 yılında 100 ortağı ile beraber Huğlu Tüfekleri Kooperatifi çatısı altında kurumsal bir yapıya bürünmüştür. Bugün ise dünyada en geniş ürün seçeneğine sahip firmalardan birisiyiz” dedi.
Üretimimizin büyük bir bölümü ihracata yönelik
Üretimin büyük bölümünün ihracata yönelik olduğunu ifade eden Demirel, “Yaklaşık %87 oranında ihracat gerçekleştiriyoruz. Amerika başta olmak üzere 60 farklı ülkeye ticaretimiz bulunmaktadır. Ürün yelpazemiz yivli ve yivsiz av tüfekleri ile makineli tabanca grubundan oluşmaktadır” diye konuştu.
Dayanıklı çelik ve alüminyumlardan oluşuyor
El işçiliği ile modern teknolojiyi harmanlayan bir anlayışla üretim yaptıklarını vurgulayan Demirel, “Tüfeklerimiz, seçkin firmaların ürettiği dayanıklı çelik ve alüminyumdan imal edilmektedir. Hammaddede çok seçici davranıyoruz. Tüfeklerimiz babadan oğula, dededen toruna aktarılacak kalitede, uzun yıllar dayanabilen ürünlerdir” ifadelerini kullandı. Vatandaşların av tüfeklerine yalnızca bayiler aracılığıyla ulaşabileceğini belirten Demirel, “Tüfek almak isteyenler öncelikle yaşadıkları bölgelerdeki kolluk kuvvetlerinden ruhsat almak zorundadır. Ruhsatlar beş yılda bir yenilenmek şartıyla kullanılabilir” şeklinde konuştu. (ÖZEL HABER)
Kaynak: Evren ATCI
10. Konya Bilim Festivali başladı
Survivor’ın sevilen isminden umre pozu
O şehrin ana su kaynağı barajlardaki doluluk oranı yüzde 1’in altına düştü
“Güllü” adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut’un ölümüyle ilgili adli tıp raporu çıktı
“Başarılarımızı bulutların ötesine taşımaya devam edeceğiz”
Meteorolojiden o iller için sağanak uyarısı
Türkiye’nin 11. kara yolu ekolojik köprüsünün yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor
Avrupa’nın o ülkesinde Sumud Filosu ile siyasi kriz derinleşiyor
Firari FETÖ’cü, Almanya’da Adana’dan gelen firmanın balını tanıttı
Anadolu Üniversitesi (AÖF) kayıt yenileme başvuru süreci başladı
Bakan Tekin: Zorunlu eğitimin kısaltılması için hazırlanan raporu tartışacağız