Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Enntepe 2. yaşını 177.450 ziyaretçisiyle kutladı

Konya’nın en yeni Alışveriş ve Eğlence Merkezi Enntepe, 2. yaşını 9-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Ennfest Alışveriş Festivali ile kutladı.Konya’nın en yeni Alışveriş ve Eğlence Merkezi Enntepe, 2. yaşını 9-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Ennfest Alışveriş Festivali ile kutladı.

Bir hafta boyunca çocuk ve yetişkin atölyeleri, workshoplar, sahne gösterileri, söyleşiler ve konserlerle dolu zengin bir program sunan festival, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Festivalin finalinde sahne alan sevilen sanatçı Derya Uluğ, yoğun katılımın yaşandığı coşkulu konseriyle etkinliğe unutulmaz bir kapanış yaptı.

Konserde konuşan Enntepe Alışveriş ve Eğlence Merkezi yatırımcılarından Burak Dağlı, şu ifadeleri kullandı:
“2. yaşımızı kutladığımız bu özel haftada bizlerle birlikte olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bir marka haline getirdiğimiz Ennfest Alışveriş Festivali ile şehrimize yeni bir enerji kattığımıza inanıyoruz. Enntepe olarak, misafirlerimizin memnuniyeti için çalışmaya ve gelişmeye devam edeceğiz.”

 

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Ennfest Alışveriş Festivali, Konya’nın en büyük alışveriş festivali olma özelliğini pekiştirerek önümüzdeki yıllarda da ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmayı sürdürecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’nın o ilçesi, sosyoekonomik olarak yerlerde!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0