Yeni sezona moralli ve puanlı başlamak için yoğun bir çaba sarfeden yeşil beyazlı temsilcimiz Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ısınma ile başladı ve sahadaki çabukluk çalışmasıyla devam etti. Futbolcular 4 grupta oynanan 4’e 1 ile devam eden antrenmanı topla oyun ile tamamladı.
Çalışmaya transfer sürecinden geçen Blaz Kramer katılmadı. Konyaspor, 8 Ağustos Cuma günü (Bugün) saat 18:30’da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. Antrenmanın ilk bölümü basına açık olacak.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konyaspor yeniden Tümosan Konyaspor oldu
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
116253 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58679 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51070 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48461 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41102 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36231 kez okundu