Konya HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

KARTAL SON VİRAJA AVANTAJLI GİRİYOR!

Süper Lig’de sezonun bitimine sayılı günler kalırken, cuma akşamı Antalyaspor’a konuk olan Konyaspor, kalan 4 haftada 3 maça çıkacak. 36. haftayı BAY geçecek Kartal, sırasıyla oynayacağı Rizespor, Alanyaspor ve Fenerbahçe maçlarına rahat konumda çıkacak

TÜMOSAN Konyaspor, sezonun 4 haftasına rahat bir konumda giriyor. Trendyol Süper Lig’de sezonun bitmesine bu hafta hariç 4 maç kalırken, yeşil-beyazlı temsilcimiz heyecanın tavan yaptığı ligin son virajına geçtiğimiz sezona göre oldukça rahat konumda giriyor. 34. haftanın açılış maçında Antalyaspor’a konuk olan Konyaspor, kalan 4 haftada oynayacağı 3 maçın 2’sini evinde, 1’ini de deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 35. hafta mücadelesinde düşme rüzgarını yakından hisseden Çaykur Rizespor ile 10 Mayıs Cumartesi günü sahasında karşılaşacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu karşılaşmanın ardından ise 36. haftayı fikstür gereği maç yapmadan (BAY) geçirecek. Anadolu Kartalı, bir haftalık dinlenmenin ardından 37. hafta müsabakasında düşmeme mücadelesi veren Alanyaspor’u konuk edecek.

KONYASPOR, sezonun son ve 38. haftasında ise deplasmanda şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek ve sezonu noktalayacak. Yeşil-beyazlılar, sezonun ilk yarısında yenemediği Rizespor, Alanyaspor ve Fenerbahçe maçlarından maksimum galibiyetler alarak sıkıntılı geçen sezonu ilk 10’da bitirmek ve taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor. Özellikle sezonun ilk yarısında evinde oynadığı maçlarda Hatayspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında kalesinde gördüğü son dakika golleriyle galibiyeti kaçıran yeşil-beyazlılar, bu kayıpların ardından yönünü düşme hattına doğru çevirmişti. Ancak, Anadolu Kartalı ligin ikinci yarısında 9 kişiyle kazandığı Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayan iç sahadaki 5 maçlık galibiyet serisiyle düşme hattıyla bağlantısını kesmeyi başardı. Konyaspor, kalan haftalarda da iyi skorlar alarak hem prestij açısından, hem de alacağı performans primini artırmak adına ligi iyi bir sıralamada bitirmeyi amaçlıyor.

ÖTE YANDAN Konyaspor, son haftalardaki iç saha performansıyla sezonu güvenli bölgede bitirme adına ateş hattıyla bağlantısını keserken, özellikle İstanbul deplasmanında kaybettiği puanlarla Avrupa hedefinin de kıyısından döndü. Yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Recep Uçar, “Hedefimiz kalan maçlarda Konyaspor taraftarının yüzünü güldürebilecek sonuçlar almak. Ligi en iyi konumda bitirmek istiyoruz” dedi. Özellikle Rizespor ve Alanyaspor maçlarına dikkat çekerek, bu iki karşılaşmadan alınacak 6 puanın çok değerli olduğunu ifade eden Recep Uçar, “Kalan maçlarda iyi oyunumuzu sürdürüp alabildiğimiz kadar puanlar alarak inişli-çıkışlı geçen sezonu iyi bir şekilde noktalamak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: yenimeram.com.tr- Hüseyin Avni Uğur

1 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İki takım da kazanamıyor!

HIZLI YORUM YAP

1 0 0 0 0 0