Olay, gece saatlerinde Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Eser, Mesut Savuran ve Abdülhakim Demirbaş ile buluştu. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Eser, yanındaki tabancayla Savuran ve Demirbaş’a ateş etti.
Göğsünden vurulan 2 kişi kanlar içerisinde yığılırken, silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Mesut Savuran ve Abdülhakim Demirbaş’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan Mehmet Eser’in Reşatbey Mahallesi’ndeki bir apartmanda saklandığını tespit etti.
Adrese operasyon düzenleyen ekipleri fark eden Eser, binanın çatısına çıkarak kaçmaya çalıştı. Yakalanacağını anlayan Mehmet Eser, cinayet aleti tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Arkadaşlarıyla otururken tabancayla kazara vurularak öldü
Başkan Altay’dan Şehit İtfaiyeci Demir’in ailesine ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gitti
İsrail’in alıkoyduğu bir grup Türk vatandaşı, Ürdün üzerinden Türkiye’ye dönmek üzere sınır kapısına ulaştı
Beyşehir’in dört bir yanında hizmet mesaisi sürüyor
Konyalıların sevdiği sesin yeni adresi belli oldu
Konyalılar bu tarihlere dikkat: Sağanak yağış kapıda!
Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü
Gaziantep’te annesini tekmeleyip ağabeyini bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı
Yangın çıkan ev çöktü, iki kardeş enkaz altında aranıyor
Mersin’de işçi servisi şarampole devrildi: 5 ölü, 14 yaralı