Olay, dün saat 10.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak’ta meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne evde birinin sinir krizi geçirdiği ihbarı üzerine adrese polis eşliğinde sağlık ekipleri sevk edildi. N.K.’nin evine giden ekipler, kapının açılması için beklerken, fenalık geçirdiği öne sürülen Emre Köroğlu elinde bıçakla saldırdı. Saldırıda 3 yıllık polis memuru bekar Mustafa Topuz, sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı.
MESLEKTAŞIYLA BİRLİKTE SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ
Topuz ile bir başka polis memuru, tabancalarını çekip saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı polis Topuz, ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, saldırgan ise Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Ameliyat edilen polis memuru Mehmet Topuz’un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Saldırgan Emre Köroğlu’nun ise entübe edildiği belirtildi.
33 SUÇ KAYDI VAR
Saldırgan Emre Köroğlu’nun, ‘Oto hırsızlığı’, ‘Yaralama’, ‘Uyuşturucu kullanmak’, ‘Yağma’ gibi suçlardan 33 kaydının olduğu, 2 kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirlendi. Son 9 ayda karıştığı 2’si ‘gasp’ olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı bildirildi.

Konya’da bıçaklı saldırıda yaralanan polis memuru Mustafa Topuz’un Erzincanlı olduğu öğrenildi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142726 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139671 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122791 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
121005 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118306 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69488 kez okundu