Bolu’da kuyumcuya giden şüpheli yanında getirdiği sahte altını bozdurdu. 80 bin TL ödediği altınların bir süre sonra sahte olduğunu anlayan kuyumcu, polisi arayarak ihbarda bulundu.
Polis ekipleri sahte altın bozdurarak kuyumcuyu dolandıran şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüpheli F.E.’nin içinde bulunduğu aracı Anadolu Otoyolunda durdurdu.
Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda ise sahte altınlar ve paralar ele geçirildi.
Şüpheli F.E. ile birlikte hareket ettiği tespit edilen M.B.E., Ö.E ve İ.H.B. de yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kilis’te inşaattan düşen işçi öldü
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98824 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
82001 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75292 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73553 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69524 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61601 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144547 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141564 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124641 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122806 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121632 kez okundu