Kış aylarında vatandaşlar tarafından sevilerek tüketilen cevizli sucuklar, 2 defa üzüm ve undan hazırlanan harca bandırılarak ve 2 hafta güneşte kurutularak yapılıyor.
Tamamen doğal olduğunu ifade eden vatandaşlar, cevizli sucukların sağlık deposu olduğunu, enerji verdiğini belirterek, “Bandırmalarımızı 2 defa bandırdık. Kurumaya bırakıyoruz. Yaklaşık 1 hafta kadar güneşte kuruyacak. Cevizli sucuklar çok lezzetli oluyor. Doğal üzümlerle, undan ve cevizden yapılıyor. Kışın da afiyetle yemek ve satmak için de yapıyoruz” dedi.
Konya Ovası’nda obruk sayısı 3 bine yaklaştı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
121190 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
114144 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
103791 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
100318 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
97640 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68568 kez okundu