Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonası tamamlandı.
Spor Konya Yüzme Havuzu’nda bulunan halı sahada yapılan şampiyonaya; Konya, İzmir, Kütahya, Bursa, Alanya, İstanbul (Anadolu ve Avrupa yakaları), Bingöl, Aydın, Çorum, Kastamonu ve Uşak illerinden 12 takım, 60 sporcu katıldı.
Üç gün boyunca süren turnuva, centilmenlik ve fair play değerlerinin en üst seviyede yaşandığı bir atmosfere sahne oldu. Sporun birleştirici gücünü ve rekabetin dostlukla harmanlandığı anları bir kez daha ortaya koyan şampiyona sonunda SAT Bingöl takımı, finalde Kastamonu takımını mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
Şampiyon takım, Romanya’da düzenlenecek Avrupa Ayak Tenisi Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Karşılaşmalarda Kastamonu Takımı ikinci, Kütahya Takımı üçüncü, İstanbul Anadolu Takımı ise dördüncülük elde ederek turnuvayı tamamladı. Dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.
Konyaspor – Kayserispor maçının hakemi belli oldu
“Güllü” adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut’un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor
MİT’ten kişisel verileri çalanlara yönelik operasyon
Konya’nın bu mahallelerinde elektrik olmayacak! 1 Ekim Çarşamba
Konya’nın o ilçesinde bir sürü kayboldu
Konya’dan Türkiye’ye örnek olacak özel etkinlik
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde yeni akademik yıl açılış töreni yapıldı
İYİ Parti Ilgın İlçe Başkanlığı’nda Elmalı, güven tazeledi
Mehmetçikler son yolculuğuna uğurlandı
Hizmetler güçlenerek sürecek
Konya’da bugün kimler vefat etti? 30 Eylül Salı günü