Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gönüllü üniversite öğrencileri tarafından kurulan Kudüs Çalışma Grubu, Gazze için bir farkındalık çalışmasına daha imza attı.
Kudüs Çalışma Grubu ve Boykot Kafası oluşumu iş birliğiyle “Gazze İçin Durma, Boykot İçin Pedalla” başlıklı bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Kılıçarslan Meydanı’nda Filistin bayrağını temsil eden balonların gökyüzüne bırakılmasıyla başlarken; yol güzergahlarına asılan dövizler ve brandalarda yer alan metinlerle boykota vurgu yapıldı.
Geniş güvenlik tedbirleri alınarak yapılan etkinlik, sorunsuz bir şekilde Meram Bağları’nda sonlandırıldı. Etkinlik boyunca Filistin’in direnişine destek olmak için yapılan ve yapılması gereken boykot ile boykotun önemine dikkat çekildi.
Ayrıca etkinlikte vatandaşların alışveriş yaparken sadece barkodlarını okutarak aldıkları ürünün boykotlu olup olmadığını anlamalarına yardımcı olacak Boykot Kafası isimli mobil uygulamanın da tanıtımı yapıldı.
Başkan Altay, İSO İkinci 500’e giren Konyalı firmalı tebrik etti
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129412 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122382 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110748 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108471 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104496 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68702 kez okundu