Alınan bilgiye göre, Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi girişinde bir iş yeri önünde park halindeki minibüsün içinde vücudunda kan izleri bulunan bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polisi aradı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, sürücü koltuğunda bulunan Yusuf K’nin (42), silahla öldürüldüğünü belirledi.
Yusuf K’nin cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, mobilya döşemesi işiyle uğraştığı belirtilen Yusuf K’nin öldürülmesi olayıyla ilgili bölgede geniş çaplı arama başlattı.
Mobilya döşemeciliği yapan kişi, aracında silahla öldürülmüş bulundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130255 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
124196 kez okundu
3
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
116311 kez okundu
4
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111039 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109176 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
105623 kez okundu