Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen mayıs ve haziran aylarında düzenlenecek olan Futbol ve Voleybol turnuvası için başvurular alınmaya başlandı.
16 yaş ve üzeri sporcuların katılımıyla düzenlenecek olan Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol Turnuvasına katılmak isteyen sporcular, Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden başvurularını yapabilecek.
Her yıl 500’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği turnuvaların tüzük ve başvuru formları www.seydisehir.bel.tr adresinden ulaşılabilecek ve turnuvaya son başvuru 3 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacak.
Başvuruların akabinde fikstür ve kuralar çekilerek turnuva başlayacak ve Voleybol Maçları Atatürk Spor Salonunda, Futbol Maçları ise 2 Nolu Sentetik Çim sahada oynanacak.
Seydişehir’de geleneksel hale gelen Futbol ve Voleybol Turnuvasına katılacak olan tüm sporculara şimdiden başarı dileklerini ileten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu “Şehrimizde geleneksel hale gelen futbol ve voleybol turnuvalarımızı bu sene de coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde mücadelenin, gayretin, azmin, centilmenliğin ve takım oyununun üst seviyede olduğu bir turnuva temenni ediyor, şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)
Karaman’da başlayan Atletizm Grup Yarışmalarına 14 ilden 425 sporcu katılıyor
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
114364 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58342 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
50666 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48124 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
40683 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36080 kez okundu