Konya’nın Akşehir ilçesinde park halindeki aracına binmek isteyen avukat, kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından ayağından silahla vuruldu.
Olay, dün akşam saatlerinde Yarenler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akşehir ilçesinde avukatlık yapan Aydın Ceylan, bir binadan çıkıp aracına bineceği sırada kimliği belirsiz şahıs tarafından ayağından vuruldu.
Avukat Aydın Ceylan yaralanırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan avukat ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralanan avukatın polise verdiği ilk ifadesinde kendisini vuran şahsı tanımadığını söylediği öğrenildi. Polis olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
.jpg)
Saldırı anı güvenlik kamerasında
Yaşanan silahlı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kayıtta, binanın önüne gelen kimliği belirlenemeyen şüpheli bir süre bekledikten sonra binadan çıkan Avukat Aydın Ceylan ile kısa bir süre konuştuğu görülüyor. Konuşmanın ardından sırtını dönüp aracına binmek için hareket eden Avukat Aydın Ceylan, konuştuğu şahıs tarafından tabancayla ayağından vuruldu.

Saldırganın olaydan sonra kaçtığı ve yaralanan avukata vatandaşların yardım için geldiği görüntülerde yer aldı. (İHA)
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya basınıyla bir araya geldi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
121121 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
114085 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
103735 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
100257 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
97584 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68567 kez okundu