Yüksekova’da dün akşam başlayan ve gece boyu aralıklarla devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.
İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Onbaşılar köyünün Ağaçlı mezrasının içinden geçen Hirmin Deresi sağanak nedeniyle taştı.,
Dere kenarındaki 5 ahırı su bastı. Mezradakiler, ahırlardaki hayvanlarını güçlükle dışarı çıkarıp güvenli bölgelere götürdü.
Mezrada oturan Feremez Yemen, dünden beri etkili olan yağışın hayatı durma noktasına getirdiğini belirterek, “Hirmin Deresi taştı. Köylülerle beraber ahırlardaki hayvanlarımızı çıkartıp, daha güvenli bir yere götürdük. Ancak hayvanlarımıza verdiğimiz yemler, sel sularına kapıldı. Tek tesellimiz herhangi bir can kaybımızın olmamasıdır. İl Özel İdaresi ekiplerine de konuyu bildirdik. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi. (DHA)
Mersin’de PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96169 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79365 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72671 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70932 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66849 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61128 kez okundu