AK Parti Taşkent’ten aday adaylığını açıklayan Salih Yazıcı, Taşkent’i hak ettiği değere kavuşturacaklarını ifade etti. İlçenin sorunlarına çözüm olma yolunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktardı.
AK Parti Taşkent Belediye Başkan Aday Adayı Salih Yazıcı, bölgenin yeniden yapılanması ve daha ileriye taşınması için kolları sıvadı.
Salih Yazıcı, Ak Parti Taşkent Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor: Taşkent’i Yeniden İnşa Edeceğiz
BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
Taşkent’in Balcılar Mahallesinde doğup büyüyen Salih Yazıcı, Taşkent Belediye Başkanlığına aday adaylığı için AK Parti Taşkent İlçe Başkanlığına müracaatta bulundu.
Salih Yazıcı’nın müracaat sonrası açıklaması şu şekilde;
“Sevgili Hemşehrilerim, Bugün sizlere hizmet edebilme yolunda ilk adımı atarak aday adaylığı başvurumu tamamladım. Hizmetin kutsal bir görev olduğuna inanarak ve hemşehrilerimiz arasında gönül köprüsü kurarak, birlikte daha güzel bir Taşkent için yola çıkıyorum. Türkiye’nin yeni yüzyılında “Sevdamız Boğaziçi” düsturuyla çıktığım bu kutlu yolda doğup büyüdüğüm topraklara, bu davaya hizmet etmek için sonuna kadar hazırım.

Konya’daki uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
KONYA
Konya detaylı: Kurtuluş Savaşı’na katılan 3 askerin mirasçılarına İstiklal Madalyası verilecek
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143314 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140288 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123396 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
121592 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118827 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69520 kez okundu