Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Öğretmeni döven taksicinin 6 suç kaydı çıktı; savunmasında ‘Kendine zarar vermiş olabilir’ dedi

Adana'da ilkokulun önüne aracını park edip, kendisini uyaran öğretmenlerden Necmettin Uçar'ı (60) yumruklayan taksi şoförü Eyüp Yavuz (32), tutuklandı. 6 suç kaydı olduğu ortaya çıkan Yavuz, ifadesinde, "Kesinlikle vurmadım. Kendine zarar verip, darp raporu almış olabilir" dedi.

Olay, 1 Ekim’de Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi Toros İlkokulu’nun önünde meydana geldi. Okul çıkışında öğrencilerin trafik güvenliğini sağlayan öğretmen Zeynel Kavak, kapının önüne park eden taksi şoförü Eyüp Yavuz’u uyardı. Kavak, taksi şoförüne aracı başka bir yere park etmesini söyledi. Yavuz, okula veli getirdiğini söyleyip, aracını çekmedi. Bunun üzerine Kavak, aracın fotoğrafını çekti. Bu duruma sinirlenen Yavuz, aracından inip, Kavak ile tartışmaya başladı.

ÖĞRETMENİN KAŞINA 7 DİKİŞ

Çevredekilerin de araya girmesi ile arbede çıktı. Bu sırada Yavuz, kavgayı ayırmak isteyen öğretmen Necmettin Uçar’ı yumrukladı. Yılmaz aracı ile kaçarken, Necmettin Uçar çağırılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kaşına 7 dikiş atılan Uçar taburcu olurken, taksi şoförü polis ekiplerince yakalandı. ‘Taksirle yaralama’, ‘kasten yaralama’ ve ‘ruhsatsız silah bulundurma’ gibi suçlardan 6 kaydı bulunan Yavuz, ifadesinde, “Kesinlikle vurmadım. Kendine zarar verip, darp raporu almış olabilir” dedi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eyüp Yavuz, tutuklandı. (DHA)

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından sokakta kalan kimsesizler için ‘konaklama genelgesi’

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0