Konya AÇIK 35°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos maçında ortalık karıştı!

THY EuroLeague'in 3. haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Yunanistan ekibi Panathinaikos'u 83-69'luk skorla mağlup etti. Zorlu maçın sona ermesinden sonra Fenerbahçe Beko'nun oyuncusu Scottie Wilbekin ve Panathinaikos oyuncusu Kostas Sloukas arasında gerginlik yaşandı.

THY EuroLeague’in 3. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler müsabakaya Nick Calathes, Marko Guduric, Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis ve Johnathan Montley ilk beşiyle başladı.

İLK PERİYOTTA BÜYÜK FARK

Konuk takım ise Kostas Sloukas, Jerian Grant, Marius Grigonis, Juancho Hernangomez ve Mathias Lessort ilk beşiyle parkeye çıktı. Mücadelenin ilk periyodunu ev sahibi ekip, Johnathan Montley, Nick Calathes ve Marko Guduric’in sayılarıyla 27-9 galip kapattı.

F.BAHÇE BEKO 14 SAYI FARKLA KAZANDI

Sarı-lacivertliler, ikinci çeyrekte de üstün oyununu sürdürerek devreye 43-28’lik skorla önde girdi. Üçüncü periyotta hücumda bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Fenerbahçe, çeyreği 67-45 önde tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, son periyotta ise oyun üstünlüğünü koruyarak maçtan 83-69’luk skorla galip ayrıldı.

ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

Ev sahibi takımda Johnathan Montley, son çeyrekte 5 faulle oyun dışında kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, EuroLeague’deki ikinci galibiyetini elde etti. Panathinaikos ise ikinci mağlubiyetini aldı.

Fenerbahçe’de Georgias Papagiannis 15, Johnathan Montley 14, Marko Guduric ve Nick Calathes de 12’şer sayı ile galibiyette önemli pay sahibi oldu. Panathinaikos’ta ise Mathias Lessort’un 19, Kyle Guy’ın da 13 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

ERGİN ATAMAN’A BÜYÜK TEPKİ

Panathinaikos’ın koçu Ergin Ataman, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Fenerbahçe karşısına çıkarken beklenildiği gibi büyük bir tepkiyle karşılaştı. Maç öncesinde de bunları beklediğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, maç boyu Fenerbahçe taraftarlarının hedefindeydi.

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI: WILBEKIN VE SLOUKAS ARASINDA GERGİNLİK

Fenerbahçe Beko – Panathinaikos maçının sonunda ortalık bir anda ve karıştı. Eski Fenerbahçe oyuncusu Kostas Sloukas ile Scottie Wilbekin arasında yaşanan ve fiziksel müdahalenin de yaşandığı gerginlik sonrası Sloukas ve takım arkadaşları Fenerbahçeli oyuncuların olduğu bölgeye doğru söylemlerde bulundu.

Panathinaikos oyuncusu Kostas Sloukas, Fenerbahçe Beko oyuncularının olduğu bölgeye doğru gitmek isterken iki taraftan da araya giren oyuncular sayesinde bu olay büyümeden engellendi.

Maçtan sonra yaşanan gerginliğin ardından Fenerbahçe taraftarları, eski oyuncuları Sloukas’a tepki gösterdiler. Salondan çıkarken taraftarın tepkisiyle karşılaşan Yunan basketçi tribünlere yönelik el hareketi yaptı ve gerginliğin daha da tırmanmasına sebep oldu.

ATTIĞI SON ÜÇLÜK TARAFTARI KIZDIRMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Olympiacos forması giyen Sloukas, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda maç kazandıran üçlükten sonra yaşadığı sevinç ile de eski takımının taraftarlarından tepki görmüştü.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İtalyan futbolundaki yasa dışı bahis skandalında Nicolo Fagioli 7 ay futboldan men cezası aldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0