Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı haksız kazanç ve rekabetin önüne geçmek, devletin vergi kayıplarını önlemek ve halkın sağlığını tehlikeye atanları engellemek için sahte içki üreten ve gümrük kaçağı içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şahıslara yönelik 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Alkollü içki kaçakçılığına ve sahteciliğine yönelik düzenlenen operasyonda Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de il merkezinde 3 ikamet ve bir araçta arama yaptı.
Yapılan aramalarda 40 litre alkollü içki, 15 litre etil alkol, 7 adet alkol kiti ve 28 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Konya’da patlayan kalorifer kazanı yangın çıkardı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130800 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
125521 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111257 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109673 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106350 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68802 kez okundu