Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin takdir topluyor! Numarasını paylaştı

Göreve geldiği günden bugüne toplum ile iç içe çalışmaları ile beğeni toplayan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yaşanan deprem sonrasında da yaptığı çalışmalar ile dikkatleri bir daha üzerine topladı.

Kaymakam Pişkin, halkın 24 saati kendisine ulaşması için telefon numarasını tüm sosyal medya hesaplarından paylaşarak bir ilke daha imza attı.

Kaymakam Pişkin ‘in bu uygulaması büyük beğeni topladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Pişkin, “Sevgili Seydişehirli hemşehrilerim ve ilçemizde misafir ettiğimiz kıymetli depremzede kardeşlerim; bu zamanda herhangi bir ilçe sakininin telefon rehberinde kaymakamın cep numarasının yazıyor olması lüks değil, hele özel hiç değil. Esasen devlet ve onun adına görev ifa eden kamu görevlileri, her daim vatandaşa yakın ve ulaşılabilir olmalıdır. En azından kendi adıma söylüyorum ki; benim devlet anlayışım bunu gerektiriyor. Bu ilçede bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali herkesten önce, Seydişehir Kaymakamı olarak benimdir. Hiç kimseyi garibanlığıyla, yalnızlığıyla, yoksulluğu ve kimsesizliğiyle baş başa, çaresizlik içinde bırakamayız. Sofrası dolu, bacası tüten, tenceresi kaynayan sıcacık evlerde yaşamak, sadece bazı insanların değil, herkesin hakkıdır. Sürekli halkın arasındayım. Makama gelen herkesle görüşüyor ve sosyal medya üzerinden bana ulaştırılan her türlü yardım talebi mesajlarına azami ölçüde dönmeye çalışıyorum. Buna rağmen, bize ulaşamayanlar var mıdır şeklinde içimde en ufak bir şüphe kalsın istemiyorum. Bundan mütevellit; hizmet etmekten şeref duyduğum bu güzel ilçenin mülki sınırları içinde yaşayan ve bizim ulaşamadığımız veya bize ulaşamayan yoksullar, yetim ve öksüzler, hasta olup da ilaç bulamayanlar, yalnız başına terkedilmiş dul kadınlar, hakkını arayamayan mazlumlar, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışma takatinden kesilmiş muhtaç yaşlılar, aile efradı kalabalık yoksul aile reisleri, çocuklarını giydirip yediremeyen anneler. Yasaların ve devletin bana tanıdığı imkân ve yetkileri azami ölçüde sizin için kullanarak yardımınıza koşacağımdan en ufak şüpheniz olmasın! Gerçekten yardımıma ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz. O anda cevaplayamazsam bile, mümkün olan en kısa zamanda size dönerim. Bu niyetle bizzat kendimin kullandığı cep numaramı sizlerle paylaşmaktan manevi ve vicdani bir huzur duyuyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Selam ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya Büyükşehir’in Akıllı Şehir Uygulamaları Hatay’da kritik rol üstlendi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0