DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geçen gün, partisinin seçime kendi adıyla ve logosu ile gireceğini duyurdu. DEVA lideri, partisinin haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bu kararımızın herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamasını arzu ederim, altılı masada verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız” dedi.
Gelecek Partisi Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’den de dikkat çeken bir çıkış geldi. İçten sosyal medya hesabı Twitter’dan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun seçime yönelik sözlerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak seçimlere parti olarak gireceklerini açıklayan ilk partinin kendi partileri olduğunu söyledi.
İçten’in “Gelecek Partisi aylar öncesinde ilk seçimlere tek başına parti logosu ile gireceğini açıklayan ilk partidir” notuyla paylaştığı videoda, Davutoğlu, “Şu çınar yaprağı Türk siyasetinde kalıcı olacaktır ve kendi çınar yaprağı logomuzla seçime gireriz. Gelecek Partisi ilk seçimine kendi kimliğiyle girer” ifadelerini kullanıyor.
CHP’den Ali Babacan’ın kararına ilk tepki! Millet İttifakı dağıldı mı?
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
22021 kez okundu
2
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
16052 kez okundu
3
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
8142 kez okundu
4
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
7300 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani’yi kabul etti
7127 kez okundu
6
AK Parti Sözcüsü Çelik: PKK’nın kendini feshetme ve silah bırakma kararı alması önemli bir aşamadır
6537 kez okundu