Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen olağan seçiminde Şükrü Arslan ve İbrahim Aypar yarıştı.
Seçim, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu belirlendi.
Faaliyet raporlarının okunmasının ardından burada bir konuşma yapan Aypar, ilçedeki esnafa teşekkür etti.
Her zaman esnafın yanında olduklarını kaydeden Aypar, “İnsanların en hayırlısı insanlara en hayırlı olandır. Bu doğrultuda çıktığımız yolda Allah utandırmadı. Üye kardeşlerimizin sayesinde ekip ruhuyla kazandık. Bu başarı hepimizin başarısı. Oda olarak esnaf ve sanatkarımızın menfaatlerine uygun çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvenerek destek veren tüm esnafa teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İki adayın yarıştığı Seydişehir Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanlığında mevcut Başkan İbrahim Aypar 706 oyla tekrar başkan seçilirken, Şükrü Arslan ise 421 oyda kaldı.
Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, trafik kazası geçirdi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96254 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79451 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72755 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71014 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66938 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61154 kez okundu