Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi, soğuk havalarda gece mesaisinde olan çalışanları unutmadı. Gençlik Meclisi Üyeleri yılın en uzun gecesinde Konya’nın huzuru, emniyeti ve rahatı için görevlerinin başındaki emniyet mensupları, sağlık çalışanları ve eczacıları ziyaret ederek onlara salep ikram etti.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu güzel ikramı dolayısıyla Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne teşekkür etti. Başkan Hasan Kılca, soğuk Kış aylarıyla birlikte görevleri başında olan hemşehrilerine salep ikram ederek bir geleneği yaşattıklarını ifade etti.
HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ
Hasan Kılca, şunları söyledi: “Geçmişten günümüze bizi biz yapan tüm değerlerimizi Karatay’ımızda yaşatmanın gayreti içerisindeyiz. Bu amaçla da belediyemiz ve hemşehrilerimiz arasındaki gönül bağını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde görevli arkadaşlarımız da, gece mesaisinde olan emniyet mensuplarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve eczacılarımıza salep ikramında bulundu. Kendilerini tebrik ediyorum. Soğuk havalara rağmen şehrimizin ve vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için gayret eden tüm kardeşlerime de kolaylıklar diliyorum” dedi.
Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin salep ikramı dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren emniyet mensupları, sağlık çalışanları ve eczacılar ise soğuk havaların vazgeçilmez içeceği olan salep ikramı ile yüreklerinin ısındığını söylediler. İkram için de Karatay Belediyesi’ne ve Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin bütün gönüllülerine teşekkür ettiler.

Bilgehane ve Medeniyet Akademisi öğrencilerine PDR hizmeti
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98934 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
82115 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75406 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73671 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69640 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61614 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
145028 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
142065 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
125115 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
123274 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121734 kez okundu