Konya Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışından etkilenen sokak hayvanlarının aç kalmamaları için şefkat elini uzatıyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ağırlaşan kış şartlarında yem bulmakta zorlanan doğal hayattaki başıboş kedi ve köpekler ile kuşları yalnız bırakmayarak yemleme çalışmalarını artırdıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi ekiplerin şehir genelinde hayvanların beslenme alanlarına yemler bıraktığını kaydeden Başkan Altay, “Onlar bizim doğal hayattaki dilsiz dostlarımız. Sevgi ve merhamet şehri Konya’mızda Büyükşehir olarak dostlarımızı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayarak şefkat elimizi uzatıyoruz. Yoğun kar yağışının olduğu bu günlerde vatandaşlarımızın da evlerinde artan yiyecekleri sokaktaki sahipsiz havyanlar için uygun noktalara bırakmalarını rica ediyorum” diye konuştu.
Memleketi Konya’ya kesin dönüş yapan gurbetçi, kış şartlarına rağmen çocukluğunun geçtiği yaylayı ağaçlandırmaya çalışıyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95111 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78304 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71572 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69822 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65810 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60708 kez okundu