Olay, dün saat 07.30 sıralarında Hasas Mahallesi Sefa Altınsoy Caddesi’ndeki 6 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Ramazan Ulaşkın, evde uyuyan eşi Sevgül Ulaşkın’a mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı. Kolundan bir ve göğsünden 3 bıçak darbesi alan Sevgül Ulaşkın, çığlık atarak yardım istedi. Çığlıkları duyan oğlu ve gelini odaya girip Ramazan Ulaşkın’ı engelledi. Komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
KIRIK PARÇA AMELİYATLA ÇIKARILDI
Sevgül Ulaşkın, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevgül Ulaşkın’ın çekilen röntgeninde bıçağın göğsünde kırılıp saplı kaldığı anlaşıldı. Yapılan ameliyatla bıçağın kırılan parçası çıkarıldı. Sevgül Ulaşkın’ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi.
‘İLAÇLARI İÇ DEDİĞİ İÇİN BIÇAKLADIM’
Olayın ardından gözaltına alınan Ramazan Ulaşkın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ramazan Ulaşkın’ın ifadesinde, ilaçlarını düzenli kullanmaması nedeniyle eşiyle bir gün önce akşam tartıştıklarını, sabah da uyurken onu bıçakladığını söylediği belirtildi.
Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alacak
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95305 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78499 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71770 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70018 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65984 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60794 kez okundu