Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Hazreti Ali Camisi’nde kıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı
Erdoğan, bir soru üzerine, “(Suriye’de) Mücadelemiz bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir şekilde devam edecektir.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan’daki son gelişmelerle ilgili şunları kaydetti:
“Gerek insani yardım gerek Afganistan’daki yeni sürecin işlerliği konusunda talepleri oldu. Bu talepler konusunda her türlü desteği Afgan halkına vereceğiz. Kabil Havalimanı’nın işletmesini yürütüyorduk. Bundan sonraki süreçte de eğer anlaşmalar yapılabilirse Türkiye, Katar, Afganistan bu tür adımları atabiliriz.”
Avrupa’daki enerji kriziyle ilgili bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu an böyle bir sıkıntımız söz konusu değil ve tedbirlerimizi aldık, alıyoruz ve bundan sonra da almaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Erdoğan, “Siyasi cinayetlerin işleneceği” iddiasına ilişkin, şu ifadeleri kullandı:
“Böyle bir siyasi cinayetin işlenmesine, ülkemizde yer etmesine asla bizler iktidar olarak fırsat vermeyiz. Bu tür iftira atanlara meydanı boş bırakmayız.”
Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşecek
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
26779 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
22943 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
16970 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
12317 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
9510 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9005 kez okundu