Gayrimenkullerin ihalesi 20.10.2021 günü saat 10:00’da Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şemsi Tebrizi Mahallesi 1. Vakıf İşhanı No:33 Kat:3’te bulunan İhale Salonunda yapılacak.
Vakıf taşınmazlar mevcut haliyle kiraya verilecek. Taşınmazların kullanılabilir hale getirilmesi için yapılacak tüm masraflar İdareden izin alınarak kiracı tarafından karşılanacak. İdareden izin almak kaydıyla yapılacak her türlü iş ve işlemler Vakfa terk ve teberru edilmiş sayılacak. İdarenin talebi halinde, taşınmazı masrafları kiracı tarafından karşılanmak üzere eski duruma getirmeye ve kiralananda meydana gelen zarar ve ziyanı ayrıca ödemeye zorunludur.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; açık teklif usulü ile yapılacak ihalede istekli olmaması halinde 15 gün süreyle pazarlık ihalesine bırakılacak.
Ayrıntılar için tıklayınız
Konya Büyükşehir Belediyesi 24 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek