İddiaya göre Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TURK PARTİ) Ak Parti’nin ampul logosuna benzer parti logosuyla tam 1961 oy aldı ve neredeyse BTP’yi yakaladı.
Genel Başkanı Trabzonlu Haydar Baş olan BTP’de 2 bin 288 oy almıştı. Haber 61’in haberine göre Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi’nin (TURK PARTİ) Trabzon’da seçimler öncesi neredeyse hiç bir çalışma yapmadan bu oy almasının logo benzerliğinden olduğu sanılıyor. İddiaya göre bazı seçmenler AK Parti’ye oy verdiklerini sanıp TURK PARTİ’nin logosuna ‘evet’ mührünü vurdu.
Böylece AK Parti sadece bir logodan 2 bine yakın oy kaybetmiş oldu. Seçimde 0.16 oy oranına ulaşan partinin seçimde en çok oyu aldığı yer 5318 oyla İstanbul 1. bölge… Parti en düşük oyu ise 3 oyla Aksaray, Bolu, Burdur’da almış.

Karaman’da Şehit Madenci Ailelerinin Tepkisi Dinmiyor
1
Sivas’ta evde boğazları kesilerek öldürülen 2 kardeşin babası, 5 yıldır kayıpmış
65623 kez okundu
2
Kerim Kaya: “Farklı yollar, aynı adımlarla yürünmez”
20714 kez okundu
3
Çalhanoğlu: Konya’da zaferlerimiz var
10862 kez okundu
4
DSİ 1389 personel alımı yapacak
5378 kez okundu
5
İstanbul Konya hızlı tren bilet fiyatları ne kadar?
4162 kez okundu
6
Aksaray’daki hayvan hırsızları 6 saatte yakalandı
4153 kez okundu