Konya AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konya’nın kuraklık sorunu masaya yatırıldı! Sulama çalışmaları değerlendirildi

"Kuralık ve Konya'nın Sulama Sorunları, Çözüm Önerileri Toplantısı" Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Mevlana Kültür Merkezi’ndeki toplantıda Konya Gıda ve Tarım İl Müdürü Ali Ergin, Devlet Su İşleri (DSİ) 4. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin tarafından bilgilendirme sunumları yapıldığı belirtildi.

Toplantıda, kuraklığa ve su sorunlarına karşı kısa, orta ve uzun vadede çözüm önerileri ve yapılması gerekenlerin ele alındığı, el birliğiyle sorunların çözüleceği kaydedildi.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Tarım Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Konya milletvekilleri Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Hacı Ahmet Özdemir, Selman Özboyacı, Abdullah Ağralı, Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Özer ile Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Konya’daki kurumların yöneticilerinin katıldığı ifade edildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Restoran ve kafeler kademeli normalleşme kapsamında müşteri kabul etmeye başladı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0