Selçuklu ilçesi Güleryüzlü Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre, eşi D.Ç. ile bir süredir sorunlar yaşayan Ö.Ç, akşam saatlerinde eşini arayarak barışmak istediğini söyledi. D.Ç. ise telefonda görüştüğü kocasına boşanmak istediğini iletti. Ö.Ç. bir süre sonra sinirle geldiği evin kapısı açılmayınca kapıyı dışarıdan ateşe vererek olay yerinden kaçtı.
Komşuların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, bina sakinlerini tahliye etti, yangın büyümeden söndürüldü.
Olay yerine gelen D.Ç. gazetecilere, eşinin alkollü olduğunu iddia ederek, “Kavgalıydık, boşanmak istediğimi söyleyince, gelip, evi yakmış.” açıklamasında bulundu.
İtfaiye ve polis ekiplerinin ayrılmasının ardından apartmana tekrar gelen Ö.Ç, başka bir dairenin kapısını yakarak, kaçtı. Bu yangın da ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’da tramvay durağında bıçaklı saldırı
KONYA
Konya detaylı: Kurtuluş Savaşı’na katılan 3 askerin mirasçılarına İstiklal Madalyası verilecek
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143327 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140301 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123412 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
121606 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118838 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69520 kez okundu