Konya AÇIK 27°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konya’dan 12 kişilik arama kurtarma ekibi İzmir’e hareket etti

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Enkaz altında kalan vatandaşlar olduğu bildirilirken AFAD bölgeye yönlendirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi de 12 kişilik arama kurtarma ekibini deprem bölgesine gönderdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, büyük bir depremle sarsılan İzmir’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Altay, ilk etapta 12’si arama kurtarma ekibi olmak üzere 24 kişilik ekibin Konya’dan yola çıktığını, bölgeye 55 bin paket su ve kumanya da gönderdiklerini ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle İzmirlilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Altay, “ Ege Denizi’nde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyorum. Depremi yaşayan tüm İzmirli kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bölgeye ilk etapta 12’si arama kurtarma ekibi olmak üzere 24 kişilik ekibimiz yola çıktı. KOSKİ Genel Müdürlüğümüz 55 bin paket su gönderdi. Ekiplerimiz bölgede arama kurtarma çalışmaları ile birlikte kumanya ve su dağıtımı da yapacak. İhtiyaç olması halinde ekiplerimiz ve araçlarımız hazır bekliyor. Hem devletimizin bütün kurumları hem de belediyeler olarak bizler yaraların sarılması için İzmir halkının yanındayız.” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bayraklı’da enkazdan 4 kişi yaralı çıkarıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0