Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının artış gösterdiği Konya’da, getirilen ek tedbirler ve kısıtlamaya rağmen bazı vatandaşların işlek cadde ve mekanlarda kurallara uymadığı görüldü.
Ağır hasta sayısı en çok beş ilden biri olan Konya’da, özellikle gençlerin maske konusundaki duyarsızlığı dikkat çekiyor.
Kentte yoğun olarak tercih edilen meydan, cadde ve mekanlarda maske takmayan bazı vatandaşlar ile yabancı uyruklu kişiler, kameralara yansıdı.
– Polis ekipleri denetimlerini yoğun sürdürüyor
Öte yandan kentin kalabalık caddelerinde uygulamalarına devam eden polis ekipleri, vatandaşlara maskeyi doğru kullanmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları yönünde sürekli uyarılarda bulunuyor.
Ekipler bir yandan da yoğun tercih edilen mekanları da denetleyerek, sosyal mesafeye özen gösterilmesi konusunda işletmecileri uyarıyor.
Dolmuş, ticari taksi, alışveriş merkezleri ve pazar yerlerindeki denetimlerini de aralıksız sürdüren ekipler, kurallara uymayanları ikaz ediyor.

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Parla: “Hedefimiz Beyşehir’de birinci parti olmak”
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142113 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139072 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122194 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120422 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117787 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69462 kez okundu