Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı açıklamada, İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayacak olan Eğiste Viyadüğü’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktardı.
Projenin tamamlanmasının ardından Türkiye’nin en yüksek ayaklı viyadüğü ünvanına sahip olacağını belirten Hadimioğlu, şunları kaydetti:
“Toroslar üzerindeki Hadim Devlet Yolu’nda yapımı süren viyadük, yolun 60,9 ile 62,3. kilometreleri arasında toplam bin 372 metre uzunluğunda projelendirildi. Trafik, yol ve sürüş güvenliğinin artırılması için yapımı planlanan Eğiste Viyadüğü’nün tamamlanmasıyla mevcut yol yaklaşık 4 bin 400 metre kısalacak. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü ve yüklenici firma projenin tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.”

Hadim’de yayla yollarındaki karlar temizleniyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130191 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
124127 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111020 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109116 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
105607 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68757 kez okundu