Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda liglerin ertelendiğini açıkladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin gelişmeleri değerlendirmek üzere futbol, basketbol, voleybol federasyonları ve Kulüpler Birliği Vakfı başkanlarıyla Ankara’da Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, liglerin geleceği ile ilgili açıklama yapıyor. Açıklamadan satırbaşları şu şekilde:
Türkiye olarak, salgın ilk ortaya çıktığı andan itibaren, bu işin üzerine giden ilk ülkelerden biriyiz. Tedbirlere harfiyen uyulması çok önemli. Devletimizin tüm kurumları ellerinden geleni yapıyor.”
“Virüsün en çok etkilediği alanlardan biri spor. Salgının kontrol altına alınamadığı birçok ülkede müsabakalar ertelenmiş durumda. UEFA’da da EURO 2020’nin 1 yıl ertelenmesi kararı alındı. Federasyon başkanlarıyla detaylı bir değerlendirme imkanı bulduk. Bizim amacımız Türk gençlerinin yarınlarını planlamak.
Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı’nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir.

Kartal evinde başka
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121395 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
61289 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
54179 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
51067 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
44105 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36949 kez okundu