Meram ilçesinde arkadaşının oturduğu sitede araç parkı yüzünden tartıştığı kadını darbettiği iddiasıyla tutuklanan Fevzi G. hakkında “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan hazırlanan iddianame, Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
İddianamede Fevzi G. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
Merkez Meram ilçesinde 17 Kasım 2019’da yaşanan olayda, arkadaşı Süheyla B’nin oturduğu siteden ayrılmak isteyen öğretim görevlisi Fevzi G, Ayşe Y’nin aracını girişe park etmesi nedeniyle otoparktan çıkamamıştı.
Daha sonra Süheyla B, aracını çekmesi için Ayşe Y’nin oturduğu daireye gitmiş, aracının başına gelen Ayşe Y, Süheyla B. ve Fevzi G. ile tartışmaya başlamıştı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Fevzi G’nin, Ayşe Y’yi darbettiği öne sürülmüştü. Yaralanan Ayşe Y, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken Fevzi G. de tutuklanmıştı.
Konya’da Talasemi Güncel Tedavi ve Bilgilendirme Paneli
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134130 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129649 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114258 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112756 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109620 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69047 kez okundu