Özellikle vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz eden, terkedilmiş metruk binaların yıkım çalışmalarını Belediye Başkanı Hasan Koçer, yerinde inceledi.
Yıkılmaya yüz tutmuş, terk edilmiş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaların yıkımlarına vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda devam ettiklerini belirten Başkan Koçer şunları söyledi:
“Belediye sınırlarımız içerisinde bulunan, mahalle sakinlerimizin emniyeti ve sağlığı açısında risk oluşturan binaların yıkımını Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Fen İşleri 4. Bölge Müdürlüğü ekiplerimizin ortak çalışması ile gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Saray, Arasöğüt ve Merkez mahallelerimizde bulunan toplamda 10 adet metruk binaların yıkımı yapılarak tehlike arz eden bu binaların temizliği başarı ile gerçekleşti.”
Karatay Belediyesinden emekli personeline vefa
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133908 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129412 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114037 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112545 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109417 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69034 kez okundu