Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonla görüştü. Bakan Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonla görüştü. Görüşmede, Suriye başta olmak üzere savunma ve güvenlik konuları ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron’la görüşmesinde, Barış Pınarı Harekatı’nın bölgesel/küresel barış ve istikrara sunacağı katkıları ifade etti.
AKAR DA FRANSIZ MEVKİİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonla görüştü. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi: “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile telefonda görüştü. Bakan Akar ve Parly görüşmede, Suriye başta olmak üzere savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundu.”
Konya’da Dağcılar Geyik Dağı’na tırmandı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95293 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78491 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71759 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70008 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65973 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60788 kez okundu