Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un başlatmış olduğu “Liseliler çok okuyor, çok geziyor” projesi kapsamında Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nden 10 öğrenci Okul Müdür Yardımcısı Süleyman Kılınç gözetiminde Beyşehir Karaburun da okuma kampına girdi.
Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencilerinin kampı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, burada öğrencilerle hem kitap okudu hem de sohbet etti.
Tahir Kibar, “Proje kapsamında okuma etkinliğine katılan öğrenciler kitapları tartıştıkları 1 dakikalık videoları #cokokuyancokgeziyor etiketi ile paylaşacak. Paylaşılan videolar arasından seçilen 100 öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek Gençlik Kampı’nda bir hafta tatil ile ödüllendirilecek.” dedi.
Selçuk’ta AMES hastalığına yeni tedavi umut oldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133623 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129094 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113751 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112289 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109159 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69012 kez okundu