Yaylalarda sarı ve mor renkte açan orman gülleri doyumsuz manzaraları ortaya çıkarttı. Kabadüz ilçesinin 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda açmaya başlayan orman gülleriyle yayla adeta mor ve sarı renklerine boyandı.
Çiçeklerin içinde şiir okuyan yayla sakinleri, cennetten bir köşe gibi bu doyumsuz manzarayı herkesin görmesini istiyor. Özellikle hafta sonunu yaylada geçirmek isteyenleri yaylaya davet ettiğini dile getiren Dursun Çakmak, konukları yaylanın doyumsuz manzarasında güzel bir gün geçirebileceklerini söyledi.
Baharın gelişiyle orman güllerinin açmaya başladığını aktaran Çakmak, şunları söyledi:
“Yaylamız her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sarı ve mor renkli orman gülleri açtı. Buradaki bu doyumsuz güzelliği herkesin görmesini istiyoruz. Yaklaşık 2 hafta orman gülleri doğayı süsleyecek. Yaylalarımız adeta Cennetten bir köşe.”
Müze ve ören yerlerin ziyaretçi sayısı arttı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95283 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78480 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71744 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69994 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65962 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60783 kez okundu