MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meclis başkanlığı iddialarına ilişkin, “MHP’de pazarlık söz konusu olmaz” dedi.
Partisinin TBMM grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın mahalli idareler seçimindeki yönetici çalışmalarını devam ettirdiğini ve çalışmaların olumlu olduğunu belirterek, “Şu andaki çalışma 30 belediye üzerinde yoğunlaşmaktadır. Partizanca değil akıllıca bir yol izlenmektedir. Hayırlı bir sonuç elde edilecektir” mesajını verdi.
Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretinden sonra Türkiye’ye dönmesinin ardından arzularsa görüşeceklerini söyledi.
Meclis başkanlığı için MHP’nin bir talebi olup olmadığı sorulan Bahçeli, “MHP’de pazarlık söz konusu olmaz” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu Görüşmesinden İttifak Çıkmadı
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
29111 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
25168 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
19211 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
14678 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
11773 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9456 kez okundu