Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal beyninde oluşan basınç nedeniyle 3. kez ameliyat edildi. Baykal bu sabah da aynı gerekçeyle ameliyata alınmıştı.
CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal bugün yeniden ameliyata alındı.
Baykal’a yapılan ikinci ameliyat 1,5 saat sürdü.
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal’ın son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Beyin çok hassas bir organ risklerle sürprizlerle dolu. Ama şu anda bulunduğumuz durumda her şey hekim arkadaşların kontrolü altında. Tedaviler başarıyla uygulanıyor. Ama bundan sonraki süreçte farklı sürprizlerle karşılaşabilir miyiz onu bilemiyoruz. O yüzden de sık takipler, sürekli muayeneler, kontroller yapılıyor.
Şu anda kanama yok. O konuda içimiz rahat. Deniz Bey, hem beynin istirahatte tutulması hem yeni beyin hasarlarına karşı koruyucu tedbir olması hem de akciğer fonksiyonları yönünden desteklenmesi nedeniyle şu anda uyutuluyor.
Mersin’de polis servis aracına bombalı saldırı!