Eşiyle yaşadığı tartışma sonucu evden ayrılan Mehmet Bayhan (59), üç gün boyunca eve gelmeyince aranmaya başlandı. Espiye Arıdurak köyü sahil yolunda görülen 6 çocuk babası olan Bayhan, Güvenlik kameraları görüntüleri incelenirken, deniz kenarlarında da jandarma, polis, AKKUT ve dalgıçlar tarafından arama ve tarama çalışmaları başlatıldı.
Mehmet Bayhan’ın kızı Burcu Bayhan, Espiye’deki evlerinde babasının annesiyle tartıştığını, evden çıkan babasının hala geri dönmediğini, kendisinden haber alamadıklarını, jandarma ve polise başvurduklarını belirterek, babasının hayatından endişe ettiğini söyledi.
Kayıp Bayhan’ın eşi Meryem Bayhan, “Eşim Perşembe akşamı biraz tartıştıktan sonra evden ayrıldı. O gece eve gelmedi. Polise ve jandarmaya başvurduk. Görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan yetkililer en son görüldüğü civarda aramalarını sürdürüyor. Kendisinden endişeyle haber bekliyoruz” dedi.
Mehmet Bayhan ile ilgili jandarma ve polis ekipleri araştırma başlattı. Üç gündür araştırma çalışmaları sürdürülürken henüz Bayhan’ın izine rastlanmadı. Kayıp Mehmet Bayhan’ı görenlerin jandarmaya veya polise haber vermeleri istendi.
Eşine kızdı evi terk etti
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
140367 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
137297 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
120428 kez okundu
4
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
120093 kez okundu
5
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
118714 kez okundu
6
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
116235 kez okundu