Cumartesi günü TV8’de başlayacak ‘Survivor 2017’nin ünlü yarışmacıları, önceki sabah Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Dominik Cumhuriyeti için yola çıktı.
Şarkıcı Tarık Mengüç, DJ Berna Öztürk, oyuncu Furkan Kızılay, milli atlet Pınar Saka, milli kick boksçu Sabriye Şengül, milli dalgıç Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıççı, oyuncu Seda Demir, şarkıcı Çılgın Sedat ve milli atlet Sema Apak’ın yer aldığı ekip, yolculuk öncesi poz verdi.
Açlık, doğa şartları ve rakiplerle amansız bir mücadeleye sahne olan ‘Survivor’dan şampiyon olarak döneceğini belirten şarkıcı Çılgın Sedat, “Kumda, karda her şartta idman yaptım” dedi. Ailesinden ayrılırken ağladığını söyleyen Kızılay, “Haftayı kurtarmak için değil, Kıbrıs’taki koltuğa oturma için katıldım” diyerek iddiasını ortaya koydu.
Sertab Erener’in saçlarını yaktılar
1
Uzak Şehir, tüm kategorilerde zirvede yer aldı
3039 kez okundu
2
MasterChef 2025 Hilal Ağca Kimdir
2529 kez okundu
3
MasterChef İkincisi Barbaros üzücü haberi duyurdu!
2449 kez okundu
4
Emine Ün’den duygu dolu İbrahim Erkal Paylaşımı
1370 kez okundu
5
Uzak Şehir, yine zirvede
1195 kez okundu
6
Zuhal Topal, Esra Erol ve Seda Sayan’ın 100 Trilyonluk rant savaşı
1144 kez okundu