Konya
°C
Yeni Meram
28.08.2023 09:58

Yeni Meram 74 yaşında!

Konya basın sektörünün en güçlü temsilcilerinden Yeni Meram Gazetesi 74. yaşına girmenin heyecanını yaşıyor. Yeni Meram, Yenimeram.com.tr. haber sitesi ile de basılı medyanın yanı sıra internet gazeteciliğinde adından söz ettiriyor. Konya’nın en çok ziyaret edilen web sitelerinden Yenimeram.com.tr iddialı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor

A+
A-
28.08.2023 09:58
28.08.2023 10:03
0
1239
ABONE OL

28 Ağustos 1950 yılından bu yana kesintisiz yayın hayatında 74 yıldır sürdüren gazeteniz Yeni Meram, siz değerli okurlarından aldığı destek ve güçle, Konya ve ülke gündemine dair, doğru ve tarafsız habercilik ilkesiyle kıymetli okurlarının hizmetinde olmanın mutluluğunu yaşıyor. 74 yıldır ülke ve Konya gündemine dair koca bir tarihe şahitlik eden Yeni Meram, tecrübeli yönetim kadrosu ile, genç ve dinamik çalışanlarıyla ve yazar kadrosuyla yayın hayatına başladığı ilk günkü aşkla işini yaparak bayrağı daha yükseklere çıkartmak için mücadelesini sürdürüyor. Gündeme dair en taze haberleri en hızlı şekilde, spor dünyasındaki gelişmeleri anbean, siyaset ve güncel haberleri okuyucusunun beğenisine sunan Yeni Meram, 74 yıldır devletinden ve milletinden aldığı güçle yoluna devam ediyor. Çağın teknolojik gelişmelerine uyum sağlayarak yayıncılık kalitesini her geçen gün yükselten Yeni Meram Gazetesi, gelişmeleri yakından takip ederek teknolojik yenilikleri bünyesine dahil ederek siz kıymetli okurlarının 74 yıldır huzurunda olmayı sürdürüyor.

Reklamcılık alanında da okuyucularının tercihi olan Yeni Meram, tüm sektörlere ilişkin aldığı ve sizlere sunduğu reklamlarıyla iş dünyasına da çözüm ortağı oluyor. Konya gündemine ilişkin çıkardığı ve okuyucularının beğenisine ücretsiz olarak sunduğu ‘Meramımız’ dergileriyle ve iş dünyasına özel hazırladığı ekleri ile geleceğe vesikalar sunan Yeni Meram, Konya ekonomisine, kültürüne ve sosyal hayatına destek olmayı kendine görev addediyor. Yenimeram.com.tr. haber sitesi ile de basılı medyanın yanı sıra internet gazeteciliğinde adından söz ettiriyor. Konya’nın en çok ziyaret edilen web sitesi Yenimeram.com.tr iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.Okuyucu ve takipçilerinin desteğini üzerinden bir an olsun bile çekmediği 74 yıllık Yeni Meram gazetesi yine sizlerden aldığı destekle ‘Biz bir aileyiz’ düsturuyla yayınlarını korkmadan, çekinmeden, sürdürecek. Hak ve haklının tarafında olan anlayışı ile doğruyu en tarafsız şekilde sayfalarına taşıyan ve bunu da 1950’den günümüze kadar şaşmadan yapan Yeni Meram gazetesi yazar kadrosuyla da farkını ortaya koyuyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.