Konya
°C
Yeni Meram
06.10.2017 16:18

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda?

2018 FIFA Dünya Dünya Kupası I Grubu Avrupa Elemelerinde A Milli Takımımız ile İzlanda bugün karşı karşıya gelecek. Türkiye, İzlanda karşısında maçı hangi kanalda?

A+
A-
06.10.2017 16:18
06.10.2017 23:48
0
3397
ABONE OL
2018 FIFA Dünya Dünya Kupası I Grubu Avrupa Elemelerinde A Milli Takımımız ile İzlanda bugün karşı karşıya gelecek. Türkiye, İzlanda karşısında maçı hangi kanalda? Elemelerde I Grubu'na istediği gibi başlayamayan milli takım, üç maçlık galibiyet serisinden sonra Ukrayna deplasmanından mağlubiyetle ayrılmış, sahasında Hırvatistan'ı yenerek yeniden Dünya Kupası'na katılma şansını sürdürmüştü. Grupta yaptığı 8 maçın dördünü kazanan milliler, 2'şer beraberlik ve yenilgi aldı. Ay-yıldızlılar, grupta 14 puanla 3. sırada bulunuyor. A Milli Takım, İzlanda'yı mağlup ederek, 2 puan önündeki rakibini geçmek ve Rusya'nın ev sahipliğini yapacağı Dünya Kupası'na katılma şansını son maça taşımak istiyor. İzlanda ise grupta oynadığı 8 maçta, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 16 puanla ikinci sırada bulunuyor.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

6 Ekim Cuma günü 21.45’te karşılaşacak. Türkiye İzlanda karşılaşması TV 8’de canlı olarak yayınlanacak. Maç Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak.

MAÇA POLONYALI HAKEM

Yeni Eskişehir Stadında oynanacak maçı Polonya Futbol Federasyonundan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye'nin, Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'na doğrudan katılabilmesi için grubu 1'inci sırada tamamlamak zorunda. İkincilikte ise, play-off oynaması yüksek ihtimal. A Milli Takımın play-off oynaması için gruplar arasındaki en kötü ikinci takım olmaması gerekiyor. I Grubu'nda 14 puanla 3'üncü sırada bulunan Türkiye'nin son iki maçını da kazanması halinde grubu ilk iki sırada tamamlaması garanti. Grup liderliği için en kesin yol Ukrayna'nın Kosova deplasmanında puan kaybı yaşayıp son maçta Hırvatistan'ı yenmesinden geçiyor. Ukrayna'nın son iki maçını kazanması halinde ise liderlik için genel averaja bakılacak. Şu an için Türkiye genel averajda attığı gol sayısının 12 olması sebebi ile Ukrayna'nın üstünde yer alıyor. Ukrayna ise grupta 11 gol attı.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.